Coronavirus Update 28-4-2020

UPDATE 30-4-2020

Wij zijn weer geopend! Op 4 mei gaan onze locaties Carnissehuis en Smitshoek weer open voor reguliere fysiotherapeutische behandelingen. Premier Rutte kondigde afgelopen dinsdag aan dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen worden versoepeld. Hij zei hierbij dat reguliere zorg weer zo snel mogelijk moet worden opgepakt. Door deze versoepeling en het schrijven van een goed hygiëne-protocol kunnen we u vanaf komende donderdag weer fysiek behandelen als dat nodig is.

Neem voor het maken van een afspraak direct contact op via telefoonnummer 010-4103158 of het contactformulier.

Om de behandelingen voor iedereen veilig te houden hebben we een aantal regels opgesteld in een protocol. Dit protocol beslaat 16 pagina’s en is op aanvraag inzichtelijk.
Dit zijn de belangrijkste regels op een rij:

Wat vragen wij van u?

  • Kom maximaal 5 minuten voorafgaand aan de start van de behandeling om de druk op de wachtkamer te verminderen en het contact met anderen te minimaliseren.
  • Was bij de start van de behandeling uw handen, voor uw veiligheid en die van uw behandelaar.
  • Ook vragen wij u uw eigen handdoek mee te nemen.
  • Raak niets aan. Uw therapeut haalt u op, doet de deur open en dicht.
  • Als u komt voor trainingen vragen wij de apparaten te desinfecteren na gebruik, uw eigen handdoek mee te nemen en geen gebruik te maken van de kleedruimte en het toilet.
  • Heeft u gezondheidsklachten zoals (neus)verkoudheid, hoesten/kuchen/niezen, een loopneus, keelpijn, verhoging, koorts, kortademigheid, hoofdpijn of branderige ogen? Bel dan even om de afspraak te verplaatsen tot de klachten verdwenen zijn.

Wat doen wij?

  • Behandelingen starten op verschillende tijden, om de druk op de wachtkamer te verminderen en het mogelijk contact met anderen te verminderen.
  • Onze therapeuten dragen beschermingsmateriaal; Latex handschoenen, een mondkapje dat regelmatig wordt vervangen en een veiligheidsbril. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze therapeuten U niet kunnen besmetten.
  • Na elke behandeling wordt de kamer gedesinfecteerd.

Bij veel ziektebeelden is het van belang dat u wordt behandeld. Niet behandelen betekent in veel gevallen een verergering van de kwaal. Dat is de reden dat de overheid een beroep op ons heeft gedaan om open te gaan.
De beoordeling of het nodig is dat u fysiek wordt behandeld kan per klacht verschillen en is altijd in overleg met uw behandelend fysiotherapeut. Bekijk op onze website de corona maatregelen

Groet en tot snel,
Team Carnissehuis

 

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp