Fysiotherapie

Mogelijk bij Fysiotherapie Carnissehuis & Smitshoek

Fysiotherapie Carnissehuis helpt mensen bij letsel, ziekte of beperkingen door beweging en oefeningen, manuele therapieën,  educatie en advies. We zorgen dat mensen van alle leeftijden gezond kunnen blijven, door ze te helpen om te gaan met pijnklachten en ziekte te voorkomen. We helpen mensen nieuwe strategieën  aan te leren om hun herstel te bevorderen, en zorgen ervoor dat ze de kans krijgen bijvoorbeeld zo lang mogelijk te werken of zelfstandig te blijven wonen.

Wat doen wij?
Fysiotherapie is professie met gedegen wetenschappelijke fundering, en gaat uit van een aanpak voor de ‘gehele persoon’.  Dit betekend dat we niet alles naar de klacht zelf kijken, maar ook de context waarin iemand zich bevindt. Aan de basis van de behandeling staat zelfredzaamheid voor eigen gezondheid. Dit bevorderen we door educatie, bewustzijn creëren, mensen in hun kracht zetten en laten meewerken aan eigen herstel.

Op ieder moment in je leven kun je baat hebben bij fysiotherapie.

Dit kan zijn rugpijn, een plotselinge blessure, bevorderen van gezondheid bij langdurige aandoeningen zoals COPD of het voorbereiden voor een sportwedstrijd.

Waarom fysiotherapie?

Fysiotherapie is een beroep waar minstens een 4-jarige opleiding voor nodig is. Veel van onze medewerkers hebben zelfs 6 jaar of langer gestudeerd. Wij gebruiken onze kennis en vaardigheden om een breed scala aan aandoeningen aan te pakken. Deze aandoeningen bestaan uit verschillende systemen van het lichaam, zoals bijvoorbeeld:

  • Neurologisch (beroerte, mutiple sclerose of de ziekte van Parkinson)
  • Musculoskeletaal (Rug- en nekpijn, whiplash trauma’s , sport gerelateerde klachten of artrose)
  • Cardiovasculair (hartfalen of revalidatie na hartaanval)
  • Respiratoir (asthma, COPD of Cystic fibrosis)

Officieel erkend en aangesloten bij:

Fysiotherapie is mogelijk bij:

> Fysiotherapie Carnissehuis
> Fysiotherapie Smitshoek
WhatsApp Stuur ons een WhatsApp