Ons team

Alle fysiotherapeuten van het Carnissehuis zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en geregistreerd in het BIG register en het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. De manueel therapeuten van het Carnissehuis zijn aangesloten bij de Nederlandse Associatie Orthopedische Manuele Therapie NAOMTen de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie NVMT.

Wim
Wim van den Bos

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut en Echograaf
BIG: 19033226504

Ik ben in 1980 afgestudeerd aan de Rotterdamse Academie voor Fysiotherapie en ben sindsdien werkzaam in Charlois. Na mijn studie heb ik veel aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van a-specifieke rugklachten, schouder- en knieklachten. Mijn speciale aandacht gaat uit naar de schouderklachten, tevens heb ik de opleiding sportfysiotherapie gevolgd. Daarnaast heb ik veel specialisaties gedaan voor COPD, Diabetes mellitus 2, artrose en hartfalen. Ook heb ik de opleiding perifere vaataandoening gedaan en sta ingeschreven bij het ClaudicatioNet. De laatste jaren zijn daar nog de echografie en de shockwave bijgekomen.
Tevens ben ik kwaliteitsmanager van de praktijk en begeleid ik de stagiaires van de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool Rotterdam.

Mark van den Bos

Fysiotherapeut / Klinisch Epidemioloog
BIG: 89918893604

Ik heb mijn basisopleiding fysiotherapie in 2014 afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende praktijken ben ik gaan werken bij Fysiotherapie Carnissehuis. Omdat ik het belangrijk vind een gedegen wetenschappelijke basis voor mijn handelen te hebben heb ik de opleiding Evidence Based Practice in Health Care aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. De kennis die ik tijdens deze opleiding heb opgedaan gebruik ik in de praktijk om volgens de nieuwste inzichten te handelen en er voor zorgt dat u de beste behandeling krijgt. Mijn interessegebieden binnen fysiotherapie zijn met name rug-, schouder- en knieklachten. 

Linda Goorden

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut
BIG: 19064589404

Ik ben in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Breda en in 2009 als kinderfysiotherapeut aan de Master opleiding Kinderfysiotherapie te Breda. Ik werk nu ruim 12 jaar met veel plezier als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut in de praktijk.
Ik heb veel ervaring met zuigelingen en heb daar ook meerdere nascholingen voor gevolgd. Verder behandel en begeleid ik kinderen met motorische problemen, overgewicht en orthopedische klachten. Ik ben geschoold in het begeleiden en behandelen van vrouwen met bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap volgens de methode van Cecile Röst.

Thijs
Thijs Oomsen

Fysiotherapeut
BIG: 9912077204

In 2004 heb ik mijn sportopleiding CIOS in Goes afgerond. In 2009 heb ik vervolgens mijn opleiding fysiotherapie afgerond op de hogeschool Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik direct gaan werken bij Footconnection in Culemborg. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met voet, enkel, knie en heup blessures in combinatie met steunzolen en loopanalyses. In 2015 ben ik in dienst gekomen bij Fysiotherapie Carnissehuis, waarbij ik vooral werkte op de locatie voetbalvereniging Smitshoek. Deze combinatie is voor mij heel erg leuk omdat ik ook al jaren voetbal bij deze vereniging. Ik ben door mijn vooropleiding CIOS altijd bezig geweest met sporten en sportblessures. Hier ligt voor mij dan ook mijn grootste interesse. Doormiddel van verschillende cursussen te hebben gevolgd de afgelopen jaren ik  u de beste behandeling te geven.

Gerrie Elisen

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut en Echograaf
BIG: 49033546404

In 1986 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool West-Brabant, thans Avans Hogeschool. Na enkele jaren heb ik me gespecialiseerd en ben sinds 1998 in het bezit het diploma manueel therapeut. Hiernaast heb ik door bijscholing mijn kennis op peil gehouden en o.a. verdiept in zwangerschap en bewegen, shockwave en tapen. Omdat ik sinds 1989 werkzaam ben in Charlois heb ik ook veel ervaring met het werken in een multiculturele wijk.

Monique
Monique Viergever

Oefentherapeut Cesar/ Mensendieck

Ik ben Monique Viergever. Ik ben in 2010 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar (Mensendieck). Als oefentherapeut richt ik me op het dagelijks leven van mensen. Welke houdingen neemt iemand aan tijdens zijn werk, vrije tijd of hobby’s? Wat voor invloed heeft dit op iemand zijn of haar klachten? En belangrijker nog, hoe kunnen we dit in positieve zin veranderen. Dit zijn vragen waar ik me als oefentherapeut mee bezig houd. In 2015 heb ik de praktijk voor oefentherapie in het Carnissehuis overgenomen. Ik merkte dat veel mensen die ik zag, vaak één gemeenschappelijk probleem hadden, namelijk; niet goed kunnen slapen. Daarom heb ik mij 2 jaar geleden gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen. Ook ben ik actief in het Artrose Netwerk en het Netwerk Chronische Pijn. Naast mijn werk in Rotterdam, werk ik nog in Hoofddorp waarin ik veelal kwetsbare ouderen en neurologische problematiek zie. In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden, sport ik en ben ik vaak creatief bezig.

Chantal Koutstaal

Fysiotherapeut

In 2014 heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond aan het Albeda Collega te Rotterdam. Aangezien ik snel wist dat ik fysiotherapeut wilde worden, ben ik gestart met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam en in juli 2019 ben ik afgestudeerd. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk gestart met werken en sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij het Carnissehuis. Ik heb veel affiniteit met sport en bewegen, ik wil mijn kennis graag delen met de patiënten en ze begeleiden met de klacht. De komende jaren wil ik mij nog verder gaan ontwikkelen door cursussen te volgen, om mijn kennis rondom het vakgebied up to date te houden.
Willem Heijboer

Fysiotherapeut

In 2007 heb ik de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond en in 2010 de opleiding fysiotherapie. Van 2010 tot 2018 heb ik als fysiotherapeut gewerkt bij de praktijk Spomed in Capelle a/d IJssel. Net als Mark, heb ik de master Evidence Based Practice in Health Care aan de Universiteit van Amsterdam behaald om mijn wetenschappelijke kennis ten aanzien van ons werk als fysiotherapeut te verbeteren. In 2018 ben ik met mijn gezin voor 2,5 jaar naar Qatar geëmigreerd waar ik ben gaan werken als promovendus en fysiotherapeut voor Aspetar Orthopaedic and Sports Medicine Hospital in Doha. Mijn promotietraject richt zich op de diagnostiek van langdurige liesblessures bij sporters. Ik heb daar veel geleerd van het werken met internationale experts op sportrevalidatiegebied, en het revalideren van (inter)nationale sporters met liesklachten. De locatie Smitshoek is bekend terrein voor mij aangezien ik daar 5 jaar heb gevoetbald. Mijn interessegebieden zijn sport- en orthopedische revalidatie van enkel-, knie-, heup/lies-, en spierblessures.

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp