Fysiotherapie Smitshoek

De fysiotherapie praktijk Smitshoek is ontstaan uit een steeds verder gaande ontwikkeling in de samenwerking tussen de voetbalvereniging Smitshoek en de maatschap voor fysiotherapie Carnissehuis. De vv Smitshoek heeft zich getransformeerd van een kleine vereniging naar een toonaangevende vereniging in de regio.

Fysiotherapie Smitshoek is nu een volwaardige praktijk geworden met diverse specialisaties en een uitgebreid dienstenpakket. Naast de reguliere fysiotherapie kunt u ook bij ons terecht voor (sport)fysiotherapie, kinderfysiotherapie, beweeg progamma′s voor COPD, diabetes type 2 en cardiovasculaire problematiek, dry needling, shockwave en voet/loopanalyse.

In januari 2011 is een samenwerking gestart met Footconnection. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het analyseren van voetgerelateerde klachten en het indien nodig aanmeten van voetzolen.

Wij zijn voor een ieder toegankelijk en hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. We hebben een samenwerking met de orthopeden van het Ikazia ziekenhuis, Erasmus ziekenhuis en de Medinova kliniek. Ook hebben we nauwe banden  met gespecialiseerde (sport)artsen en  fysiotherapeuten op het gebied van knieklachten en revalidatie na een heup -, knie- of een schouderoperatie.

In het kader van de directe toegankelijkheid fysiotherapie kunt u bij ons terecht zonder verwijzing. Naast alle dagen, zijn wij ook alle avonden van de week open om u van dienst te zijn.

Wij zijn voor een ieder toegankelijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In het kader van de directe toegankelijkheid fysiotherapie kunt u bij ons terecht zonder verwijzing van een huisarts. Wij zijn alle werkdagen geopend van 07.30 tot 17.30.

Officieel erkend en aangesloten bij:

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp