Nieuwe stagiaires Carnissehuis

Sinds 18-02-2019 zijn er in het Carnissehuis twee nieuwe stagiaires aanwezig. Zij lopen stage in het kader van het afstuderen aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

Chantal Koutstaal loopt tot en met 19-04-2019 stage bij Mark.
Manon Houwen loopt tot en met 25-06-2019 stage bij Wim.

Hieronder stellen zij zich even voor:

Manon:
“Ik ben Manon Houwen. En ik ben bezig met het voltooien van mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.
Mijn interesse voor het vak fysiotherapie is voortgekomen uit de sport, maar tijdens de opleiding heb ik ook gemerkt hoe leuk ik het begeleiden vind tijdens de algehele revalidatie van allerlei verschillende klachten.”

 

Chantal:
“Ik zit nu in de laatste fase van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam en loop nu mijn afstudeerstage bij het Carnissehuis. In 2014 heb ik de sportopleiding afgerond bij het Albeda College. Hierna ben ik begonnen met de opleiding voor fysiotherapie. Ik heb een jaar geleden ook stage gelopen bij het Carnissehuis. Ik heb hierna nog een half jaar stage gelopen bij revalidatiecentrum Rijndam. De interesse richting fysiotherapie is bij mij al vroeg begonnen. Dit vanuit mijn eigen sport handbal en mijn vooropleiding. Gedurende de opleiding fysiotherapie heb ik nieuwe inzichten gekregen, die ik nu en later wil gaan toepassen.”

Indien u problemen heeft met de aanwezigheid van een van de stagiaires kunt u dit aangeven bij uw behandeld fysiotherapeut.

 

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp